.

Priručnik Akupunktura Olovku, Teraherca Akupunktura Olovku Masazu, za Dom za Putovanja

Priručnik Akupunktura Olovku, Teraherca Akupunktura Olovku Masazu, za Dom za Putovanja

KM 11.69

Dostupnost
U pristupačnom obliku

Elemente : Teraherca sadrži razne elemente potrebne od ljudskog tijela, koje može da poboljša fizicko fitness i oslobodi lica napetost.Promovirati Apsorpcija : Smanjiti puffiness, oko torbe i tamne krugove, pomoći probiti proizvodi za lepotu, kao što krema i srž, i apsorbuje više duboko u kožu.Promovirati Cirkulaciju : Zamijeniti tvoj dnevnik mišićima i glavobolje, promovirati cirkulaciju u nogama, i fizičko i mentalno zdravlje.Stegnuti Kožu : Akupunktura masažu palice može da poboljša kožu elastičnost, stegnuti kožu, i zaustaviti izgleda dobro linije i da se bore.Prenosiv : Mali i svjetlost, super na dodir, neće naškoditi tvojoj koži, lako je da se koristi, uživaj u SPA centar u kući ili putovanja.Karakteristika : 1. Elemente : Teraherca sadrži razne elemente potrebne od ljudskog tijela, koje može da poboljša fizicko fitness i oslobodi lica napetost.2. Prenosiv : Mali i svjetlost, super na dodir, neće naškoditi tvojoj koži, lako je da se koristi, uživaj u SPA centar u kući ili putovanja.3. Promovirati Cirkulaciju : Zamijeniti tvoj dnevnik mišićima i glavobolje, promovirati cirkulaciju u nogama, i fizičko i mentalno zdravlje.4. Stegnuti Kožu : Akupunktura masažu palice može da poboljša kožu elastičnost, stegnuti kožu, i zaustaviti izgleda dobro linije i da se bore.5. Promovirati Apsorpcija : Smanjiti puffiness, oko torbe i tamne krugove, pomoći probiti proizvodi za lepotu, kao što krema i srž, i apsorbuje više duboko u kožu.Specifikacija : Predmet Tip Ručno Akupunktura Pen Material : Terahertz Size : Povrsine. 130 x 12mm / 5.12 x 0.47 u funkciji energije kamen je kroz samo pročišćavanje, samo popraviti, samo pustiti, samo propisa, samo uključi prilagodljive visoke tehnologije materijala, postići svrha miris apsorpcija, temperatura propisa, vlažnost propisa, em štit, energiju spašavanje i zdravstveno osiguranje.Energija kamenje sadrže više od 30 elemente poput selena, cinka i kalcijuma, koji se koristi za ljudsko tijelo.Početni talas pušten od tih elemenata je u istom talas državu kao početni talas ljudskih stanicama, koje može da proizvede rezonancija da bi ljudske stanice i maramice još aktivna, promovirati cirkulaciju, promovirati metabolizam i eliminirati otpada u tijelo.Funkciju : 1. Smanji lica tension2. Unaprijediti kožu elastičnost, firmu i stegnuti skin3. Smanji izgleda dobro linije i wrinkles4. Smanji puffiness, naduvene oči i tamno circles5. Promovirati proizvodi za lepotu apsorpcija, kao što krema i serume, dublje u skin6. Pretvara se u lice za natura.

Ključne karakteristike

Item Type:
Manual Acupuncture Pen
Material:
Terahertz
Size:
Approx. 130 x 12mm / 5.12 x 0.47in
The function of energy stone is through self purification, self repair, self release, self regulation, self adaptive high tech materials, to achieve the purpose of odor absorption, temperature regulation, humidity regulation, electromagnetic shielding, energy saving and health benefits. :
Energy stones contain more than 30 trace elements such as selenium, zinc and calcium, which are beneficial to human body. :
The initial wave released by these elements is in the same wave state as the initial wave of human cells, which can produce resonance to make human cells and tissues more active, promote blood circulation, promote metabolism and eliminate waste in the body. :
Function:
1. Reduce facial tension :
2. Enhance skin elasticity, firm and tighten skin :
3. Reduce the appearance of fine lines and wrinkles :
4. Reduce puffiness, puffy eyes and dark circles :
5. Promote beauty products absorption, such as creams and serums, deeper into the skin :
6. Promotes to the face for a natura :