.

Dušo Kolevci, Kreveta Spavač,Foldable Bebu Krevet u Krevet, Prilagodljiva Prenosni Krevet za Dijete/Dijete/Novorođenče,sa Mreže protiv Komaraca, Veliko Skladište Torbu, Ugodno Dušeka, Lockable Točkovima (Zeleni)

Dušo Kolevci, Kreveta Spavač,Foldable Bebu Krevet u Krevet, Prilagodljiva Prenosni Krevet za Dijete/Dijete/Novorođenče,sa

KM 27.98

Dostupnost
U pristupačnom obliku

❤ 【Udobnosti i ostani blizu】- Napfox je beba kreveta spavač je napravljen od udobno i trajna materijala.Tkivo prelazi sigurnost standardima.To možete staviti bebu na sigurno pored kreveta, lakše da se brinuti za tvoju bebu cak i u sred noci .Zadrži bebu je udobnost i bliskost sa roditeljima.To mogu popraviti svom snu, i zgodno za tebe da se brinuti za tvoju bebu u bilo koje vrijeme. ❤ 【Anti-mlijeko dizajn & Varijablu kolevka】- Ova beba krevet može biti odrastao jednostrano spriječiti bebu od prolivene mlijeko.Možete podići na jednoj strani dok nahraniti bebu, tako da se beba mogu više piti. udobno.Varijabla kolevka dizajn, spusti ljuljanje daske na obje strane pretvori u bebu kolevka, swing luk je kontrolisao u naučne dometa, i neće utjecati na beba spavati. ❤ 【Za disanje mreža strane zida & skinuti komarca mreže】-Obje strane su dizajnirani sa otvori mrežne modele, koji pružamo bebe sa veće ventilacije udobnosti i viziju.Sa glatko strani, to može biti upotrebljeno u noćnom mode.Stabilan dno podršku i udobno madrac sa spavanjem odbora.Sa skinuti komarce, to je veoma za disanje, tako da bebu neće biti pogođene tokom spavati. ❤ 【Skinuti i mašina pere pokriti】- Na naslovnici je odvojiva, možete ukloniti strani tkanine i operi se korice sa mašinu za veš.Daj bebe čiste i udobne odmara prostor. ❤ 【Prilagodljiva krevet okvir i lockable točkovima】-To je napravljen od aluminijumske okvir, i jaka svjetlost. 6 visine prilagođavanja uređaji, može biti lako kombinaciji sa roditelj krevet.Koji se uvlace noge dozvoliti ne prostor ispod kreveta koristiti.To takođe može da se poklapa sa visine od stola, sofi, i tako dalje, da zadovolji mnogo okruženja gde ste vi i vaša beba dobila zajedno.Sa četiri lockable točkovima lako za pokret.

Ključne karakteristike