.

ERZU Disanje Loptu, Multi-Obojeni Širi magicnu Lopticu Igračka, Novelty Igračke Proširenje Loptu Magija za Disanje Loptu Igračka Kuglu za Dijete, Šarene Širi Sfera Prst Igračku od oslobađanja Stresa, za Decu Odraslih

ERZU Disanje Loptu, Multi-Obojeni Širi magicnu Lopticu Igračka, Novelty Igračke Proširenje Loptu Magija za Disanje

KM 40.80

Dostupnost
U pristupačnom obliku

★【Novelty igračke/disanje loptu】 : može biti velika ili mala : magicnu lopticu u obliku cvet koji se uvlace i foldable, i deformiše između oblik cvet i sfere. ★【Šarene proširenje loptu】 : ima razne lepa boja, to je otvorila i proširio, i onda psihijatri nazad u svoj prvobitni veličine, kao magija. ★【Smanjiti napetost i stres】 : To je otisak prsta igračka da drži djecu zauzet, i oslobađa roditelja stres.Jako je pogodan za nemirne djece. ★【Predškolsko obrazovni igračke】 : Hvatanje možemo stimulirati razvoja djeteta je mozak.Može se koristiti za Decu I Odrasle sa Anksioznost, stresa, ADHD, DODATI, Fokusira Igračke. ★【 Sigurno materijal】 : širenje loptu je napravljen od životne-prijateljski materijala, koji je ponovno iskoristivih, trajna i glatko.Specifikacija : širenje loptu je napravljen od ekološki prijateljskog materijala, siguran i pouzdan, i može se koristiti za davno, donio ti je dobro korisnik iskustvo.To je također dobra proizvod da drži djecu zauzeti i da oslobodi pritisak na roditelje.Karakteristika : 1. Teleskopske loptu : magiju teleskopske loptu će se proširiti tokom igre, i onda psihijatar nazad u svoj prvobitni veličine.2. Sa vedrije i bogat boja, expandable magicnu lopticu nije lako zaboraviti.Boja može pomoći djecu naučiti i prepoznao raznim bojama.3. Magija teleskopske loptu je dobar proizvod za zauzet dece i do dekompresije uređaj za roditelje.To je savršen poklon za obitelj ili prijatelje na rođendane, Dan Djece, Božić ili drugi praznici.Specifikacija : Godinama : Preko 3 godine old Material : Plasti c L (o) : je 7,5 cm (unstretched), je 12,6 cm (rastegnuti).S (o) : 5.9 u (unstretched), 10.2 u (rastegnuti).Boja : Roze (veliko), Plavo (veliko), Zeleno (veliko) Pakovanje Listu : Teleskopske magicnu lopticu*1 Note : Zbog svjetleći efekti i pucati ugla, tamo je boja razlika u proizvod, molim te, shvati.Zbog priručnik za mjerenje, tamo je tolerancije u proizvod veličine.

Ključne karakteristike

The expansion ball is made of environmentally friendly materials, safe and reliable, and can be used for a long time, bringing you a good user experience. It is also a good product to keep children busy and relieve pressure on parents. :
Feature:
1. Telescopic ball:
The magic telescopic ball will expand during the game, and then shrink back to its original size.
2. With bright and rich colors, the expandable magic ball is not easy to fade. Different colors can help children learn and recognize various colors. :
3. The magic telescopic ball is a good product for busy children and a decompression device for parents. It is an ideal gift for family or friends on birthdays, Children's Day, Christmas or other holidays. :
Specification:
Age:
Over 3 years old
Material:
Plasti c
L (about) :
7.5 inches (unstretched), 12.6 inches (stretched).
S (about) :
5.9 in (unstretched), 10.2 in (stretched).
Color:
Pink (large), Blue (large), Green (large)
Packing List:
Telescopic magic ball*1 :
Due to the lighting effects and shooting angles, there is a color difference in the product, please understand. :
Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size. :