.

Depilatory Vosak Toplije, Visoko Kompatibilni Toplije Grijač Mašina Set Depilatory Vosak, Uklanjanje Dlaka, Vosak Grijač Kit Konzervi Vosak za Teško Vosak(#2)

Depilatory Vosak Toplije, Visoko Kompatibilni Toplije Grijač Mašina Set Depilatory Vosak, Uklanjanje Dlaka, Vosak

KM 45.67

Dostupnost
U pristupačnom obliku

Efikasna i vrlo slični, savršeno za uklanjanje dlaka alat za muškarce i žene, kuće vosak ili bilo uklanjanje dlaka spa treba, da ispuni potrebe celo telo za uklanjanje dlaka.Vosak za grejanje je pogodan za većinu glanca kao što je teško, otkaz, i tako dalje.To je sporazum, prenosni i pogodni za kući i na putu koristiti.Veks kit uključuje elektricni grejac za domaćinstvo vosak kit 500ml, veks pasulj, 20 vosak štapove.Treba 8 do 10 minuta da otopiti teško vosak kao salon efekat za vaš dom koristiti.Lako da operise, možeš izabrati tačno temperaturi od 160℉ da 240℉.Stavi vosak perle u podova.Vrućina vosak sa grebalica dok mi teče.Samo vrućinu vosak u pan za 10 minuta i onda upotrijebiti koristeći vezan drvene aplikator.Vosak sama će postati teško, ti ga samo treba da povučeš vosak glatko, upoznaj potrebe celo telo za uklanjanje dlaka.Može dati sve što ti treba da se postigne dobru uklanjanje dlaka efekat, ostavljajući svoju kožu glatko, bez iritacija i talog.Odnosi na sve dijelove tijela, posebno ranjivi delove, i snage će, takođe, biti efikasan za sirov kosu.Karakteristika : 1. Lako da operise, možeš izabrati tačno temperaturi od 160℉ da 240℉.Stavi vosak perle u podova.Vrućina vosak sa grebalica dok mi teče.Samo vrućinu vosak u pan za 10 minuta i onda upotrijebiti koristeći vezan drvene aplikator.Vosak sama će postati teško, ti ga samo treba da povučeš vosak glatko, upoznaj potrebe celo telo za uklanjanje dlaka.2. Veks kit uključuje elektricni grejac za domaćinstvo vosak kit 500ml, veks pasulj, 20 vosak štapove.Treba 8 do 10 minuta da otopiti teško vosak kao salon efekat za vaš dom koristiti.3. Efikasna i vrlo slični, savršeno za uklanjanje dlaka alat za muškarce i žene, kuće vosak ili bilo uklanjanje dlaka spa treba, da ispuni potrebe celo telo za uklanjanje dlaka.Vosak za grejanje je pogodan za većinu glanca kao što je teško, otkaz, i tako dalje.To je sporazum, prenosni i pogodni za kući i na putu koristiti.4. Može dati sve što ti treba da se postigne dobru uklanjanje dlaka efekat, ostavljajući svoju kožu glatko, bez iritacija i talog.5. Odnosi na sve dijelove tijela, posebno ranjivi delove, i snage će, takođe, biti efikasan za sirov kosu.Specifikacija : Uslov : 100% Marku New Item Tip : Depilatory Vosak Heater Material : ABSPower : 100 WFrequency : 50/60 Hz Single Kapacitet : 500ml Features : 1. Profesionalni vosak topi mašinu, dugme temperatura kontrolu lako da operise, izbjeći berns, transparentni vosak mašina pokriti, bez podizanja naslovnoj mogu jasno vidjeti vosak topi bean.2. Za depilation lice, telo i udove.3. Dupli sacuvali aluminijuma brodu je sigurnije i više durable4. Automatsko temperatura kontrolu nad grijanje indikator light5. Dugme temperatura kontrole je jednostavan i lak da adjust6. Ventilaciju.

Ključne karakteristike

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Depilatory Wax Heater
Material:
ABS
Power:
100W
Frequency:
50/60Hz
Single Capacity:
500ml
Features:
1. Professional wax melting machine, knob temperature control easy to operate, avoid burns, transparent wax machine cover, without lifting the cover can clearly see the melting wax bean. :
2. For depilation of face, body and limbs. :
3. Double thickened aluminum liner is safer and more durable :
4. Automatic temperature control of heating indicator light :
5. The knob temperature control is simple and easy to adjust :
6. The air vent :