.

Kompjuter Grafika Kartice, Adapter Karticu PCIE 4X da 5 Luke SATA3.0 6Gbps Multi Luku PCIE Kontrolor Karticu za Prozore za Linux za OS X

Kompjuter Grafika Kartice, Adapter Karticu PCIE 4X da 5 Luke SATA3.0 6Gbps Multi Luku PCIE Kontrolor Karticu

KM 24.72

Dostupnost
U pristupačnom obliku

[5 Luku PCI‑E da SATA] Opremljena sa 5 SATA3.0 interfejsa, prilagode PCI‑2.0 specifikacija, podršku 5 SATA hard disk veze, i transfer stope mogu da 6 Gbps. [Dobar Vrućine Disipaciju] Koristeći legure najbolje da osiguramo stabilan čip temperatura, ovo PCIE proširenje karticu ima višu brzinu i stabilniji prijenos. [PCIE 4 X Interfejs] sve Dok matičnu ploču ima PCI‑Express 4 X/8 X/16 X aparatima, ovo adapter karta se može lako da se proširio, uključi i igrati, što je praktično, i to brzo. [Multi Sistem Kompatibilnosti. Ovo adapter karta se može upotrebiti za Prozore(D) XP/Server 2003/Vista/7/8(32/64bit), za OS X, for Linux i druge sistema, generalno kompatibilni. [Širom Prijavu] PCIE da SATA 3.0 5 luku ekspanzije, u skladu sa najviše šasija na tržištu, ovo SATA 3.0 proširenje kartica je samo pogodan za PCI‑E matičnu ploču aparatima, a ne za PCI aparatima.Karakteristika : 1. [5 Luku PCI‑E da SATA] Opremljena sa 5 SATA3.0 interfejsa, prilagode PCI‑2.0 specifikacija, podršku 5 SATA hard disk veze, i transfer stope mogu da 6 Gbps. 2. [Dobar Vrućine Disipaciju] Koristeći legure najbolje da osiguramo stabilan čip temperatura, ovo PCIE proširenje karticu ima višu brzinu i stabilniji prijenos. 3. [PCIE 4 X Interfejs] sve Dok matičnu ploču ima PCI‑Express 4 X/8 X/16 X aparatima, ovo adapter karta se može lako da se proširio, uključi i igrati, što je praktično, i to brzo. 4. [Multi Sistem Kompatibilnosti. Ovo adapter karta se može upotrebiti za Prozore(D) XP/Server 2003/Vista/7/8(32/64bit), za OS X, for Linux i druge sistema, generalno kompatibilni. 5. [Širom Prijavu] PCIE da SATA 3.0 5 luku ekspanzije, u skladu sa najviše šasija na tržištu, ovo SATA 3.0 proširenje kartica je samo pogodan za PCI‑E matičnu ploču aparatima, a ne za PCI mjesta Kako da Koristi : Uključi i igrati Specifikacija : Predmet Tip : PCI-E da SATA3.0 Adapter Karticu Materijal : PCB, Aluminijske Legure Boja : Crna Broj Interfejsa : 5 SATA3.0 Ulaz Interfejs : PCI-Express 4 X PCl-E Slot Podršku : PCI-E 4 X/8 X/16 X Mjenjač Brzina : 6 Gbps Instalaciju Način : U Redu PCIE Karticu Slot Operativni Sistem Za Prozore(D) XP, za Prozore Server, za Prozore 2003, za Prozore Vista, za Prozore 7, za Prozore 8(32/64 malo), za OS X, za Linux i Druge Sistemi Su Univerzalne.Paket Listu : 1 x Adapter Karticu.

Ključne karakteristike

Item Type:
PCI-E to SATA3.0 Adapter Card
Material:
PCB, Aluminum Alloy
Color:
Black
Number of Interfaces:
5 SATA3.0
Input Interface:
PCI-Express 4X
PCl-E Slot Support:
PCI-E 4X/8X/16X
Transmission Speed:
6Gbps
Installation Method:
In Line PCIE Card Slot
Operating System:
For Windows(R)XP, for Windows Server, for Windows 2003, for Windows Vista, for Windows 7, for Windows 8(32/64 bit), for OS X, for Linux and Other Systems Are Universal.
Package List:
1 x Adapter Card :