.

Plaži Torbu, Prenosni Alat Torbi Platnenu Torbu Joga Mat Skladište Torbu za Putovanja za Kupovinu za Kancelariju za Kuci

Plaži Torbu, Prenosni Alat Torbi Platnenu Torbu Joga Mat Skladište Torbu za Putovanja za Kupovinu za Kancelariju

KM 15.07

Dostupnost
U pristupačnom obliku

Može se koristiti za mnoge svrhe, kao fitnes torbu, plaži torbu, pelene torbu, prijevoz torbu, kesa, putne torbe, alat, i sječe torbu.Ovo je veliki kapacitet high-end sacuvali platno skladište torba je trajna i svjetlo u težini.To je opremljen sa velikim podnijeti, što je zgodno za tebe da nosim.Sjajno za skladištenje alat, ali to se može koristiti na više mjesta.Skladište torbu može biti korišćeno kao konvencionalna korpu za skladištenje kozmetiku, igračke ili rezervnu odecu tokom putovanja.Treća alat je napravljen od visokog kvaliteta platno tkanine, što može efikasno smanjiti nositi i donijeti alat više trajnog.To je veliko skladište torbu za tvog kompjutera, i malom džepu, za male stvari, kao što je mobilni telefon, ključeve, novčanik, itd.Karakteristika : 1. Treća alat je napravljen od visokog kvaliteta platno tkanine, što može efikasno smanjiti nositi i donijeti alat više trajnog.2. To je veliko skladište torbu za tvog kompjutera, i malom džepu, za male stvari, kao što je mobilni telefon, ključeve, novčanik, itd.3. Ovo je veliki kapacitet high-end sacuvali platno skladište torba je trajna i svjetlo u težini.To je opremljen sa velikim podnijeti, što je zgodno za tebe da nosim.4. Može se koristiti za mnoge svrhe, kao fitnes torbu, plaži torbu, pelene torbu, prijevoz torbu, kesa, putne torbe, alat, i sječe torbu.5. Sjajno za skladištenje alat, ali to se može koristiti na više mjesta.Skladište torbu može biti korišćeno kao konvencionalna korpu za skladištenje kozmetiku, igračke ili rezervnu odecu tokom putovanja.Specifikacija : Predmet Tip : Veliki Kapacitet Za Skladištenje Bag Material : Canvas Weight : Povrsine. 635g/22.3 oz Function : Alat Storage Application : Pogodan za kući, putovanja, u kupovinu, plaža i ured Paket Listu : 1 x Veliki Kapacitet za Skladištenje Bag Note : Monitori ne kalibrisana isto, predmet boje prikazane u slike možda pokazuje malo drugačiji od stvaran objekt.Molim te, uzmi je prava kao i standardni.

Ključne karakteristike

Item Type:
Large Capacity Storage Bag
Material:
Canvas
Weight:
Approx. 635g/22.3oz
Function:
Tool Storage
Application:
Suitable for home, travel, shopping, beach and office
Package List:
1 x Large Capacity Storage Bag :
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :