.

Mainetti 5075 Plastična Vješalica sa 360 Okrenite Metal Kuka i Poena za Kaiševe, Sjajno za Djecu je Košulje/Najviše/Haljine, 12 Cm (Pakovanje od 10)

Mainetti 5075 Plastična Vješalica sa 360 Okrenite Metal Kuka i Poena za Kaiševe, Sjajno za Djecu je Košulje/Najviše/Haljine,

KM 16.69

Dostupnost
U pristupačnom obliku

[ODEĆU VJEŠALICU] – U 5075 je 12 cm vrhu vješalicu napravio za korištenje s djecom je odjeća.Oni su savršeni za djecu je košulja, džempere, haljine i jakne. [ZAREZA I KUKA – ureza posao sa budjave konfekcije, držeći svoju odeću na vješalicu i sa poda.Metal kuka izgleda slobodno 360 stepeni čineći ga brzo i lako se družiti haljine s jednom rukom. [Promijeniti svoj PROSTOR] – Koristeći identične vješalica u tvom ormaru ili prodavnicu stvara slatka organizovani vidi, pretvarajući tvoj prostor od haosa, da koordiniran.I od ovih vješalica dolaze u malim i većinom slučaja pakovanja tamo je broj na vašim potrebama. [NAŠE POTPUNO] – Mainetti je GLOBALNI proizvođač i NAJVEĆI vješalicu proizvođač na svijetu.Naš cilj je da se dobavljač izbor za trgovci, potpuno vlasnici i potrošači.

Ključne karakteristike